Sala Polivalentă – la un pas de finanțare

DISTRIBUIȚI
sala polivalenta pitesti

Sala Polivalentă a Municipiuui Pitești ar putea primi finanțare de la CNI ( Compania Națională de Investiții) într-un timp foarte scurt, ceea ce înseamnă demararea lucrările la proiectul de investiți de pe strada Basarabiei. Primăria municipiului Pitești a primit aviz favorabil pentru această îndrăzneață investiție, CNI cerând de urgență documentația suplimentară necesară.

„ În vederea promovării și aprobării indicatorilor tehnico-economici în cadrul CTE-CNI și ulterior în cadrul CTE-MDRAP, vă solicităm să urgentați rezolvarea celor semnalate astfel încât, în cel mai scurt timp, să se poată implementa proiectul pentru Sala Polivalentă a Municipului Pitești”.

Reamintim că pentru anul 2018 primarul Cornel Ionică are în vedere obținerea aprobării pentru mai multe obiective pe fonduri europene sau guvernamentale cum ar fi construirea unei noi săli de sport, reabilitarea stadionului Nicolae Dobrin, achiziționarea de 40 de autobuze ecologice, reafcerea stațiilor pentru călători, realizarea investiție Parc Lunca Argeșului III, respectiv amenajarea de alei, piste pentru bicicliști, locuri de joacă.