Salvamontiștii argeșeni, la un pas să fie luați la bătaie! Salvamontistul Cristian Toma: „Așa se face salvare de vieți în România lui 2019”

62

Salvamontiștii argeșeni au fost la un pas să fie luați la bătaie de un turist italian! Salvatorii montani au intervenit în această dimineață pentru a salva o persoană care a căzut într-o râpă în zona Bâlea Lac, dar cum legea nu le permite să aibă prioritate în traffic, aceștia au fost nevoiți să meargă pe contrasens pentru a ajunge la fața locului.

În acele momente, un turist Italian le-a adresat injurii și au fost la un pas să fie bătuți către acesta. În urma acestei situații, Cristian Toma, șef Serviciu Administrativ-Financiar al Serviciului Public Județean Salvamont Argeș a relatat ce s-a întâmplat pe pagina personală de Facebook.

„Încă un caz rezolvat. Situația se complică. Circulând pe contrasens, eu alergând în fața mașinii pentru a face loc, am fost la un pas să luăm bătaie de la un italian. Așa se face salvare de vieți în România lui 2019”, a postat Cristian Toma, unul dintre șefii salvamontiștilor argeșeni.