Salvată după ce s-a aruncat într-un puț adânc!

45
canicula, apa_potabila, pututi_secate, poiana_lacului, mosoaia

Salvată după ce s-a aruncat într-un puț adânc! Miercuri după amiază, la 112 s-a solicitat ajutor pentru o femeie de 68 de ani din comuna argeşeană Bălileşti, sat Goleşti, care, aşa după cum spunea apelantul ar fi sărit într-o fântână.

Femeia, se pare că are probleme de sănătate şi din acest motiv ar fi sărit în fântână. La faţa locului au ajuns în scurt timp pompierii din cadrul ISU Argeş.

Mihaela E. este din Mihăeşti şi mieruri se afla în vizita la fiica sa căsătorită în Bălileşti. Nimeni nu ar fi bănuit ce avea să se întămple cu Mihaela. Femeia, are probleme de sănătate şi a încercat de mai multe ori să-şi facă rău, adică să se sinucidă, însă de fiecare dată a fost salvată de familie.

Miercuri se afla la fiica sa din Bălileşti şi Mihaela a decis să-şi pună capăt zilelor, astfel s-a aruncat într-o fântână aflată pe proprietatea familiei fiicei sale, o fântână aflată undeva în spatele gospodăriei, puţ care era folosit de membri familiei pentru animale.

Trebuie menţionat că, Mihaela E. a avut noroc, pentru că apa în puţ era destul de mică, de circa 1 metru, astfel că aceasta, pe lângă sperietură şi faptul că s-a lovit, nu s-a înecat.

Un pompier a coborât în fântâna adâncă de circa 9 metri şi cu diametrul de 90 de centimetri ca să o salveze pe femeia de 68 de ani.

Pompierii argeşeni au reuşit să o extragă pe femeie din fântână, semiconştientă. Aceasta a fost stabilizată de cadrele de la ambulanţă, apoi a fost tranferată la spital.