Sâmbătă împotriva celor de la Oradea, marți împotriva naționalei de tineret a SUA!

1
BCM U Pitești va disputa sâmbătă (17.11), cu începere de la ora 17:00, ultimul meci din prima parte a sezonului regulat. În Trivale va sosi CSM CSU Oradea, campioana en-titre a României.

După 6 etape, cele două echipe sunt vecine de clasament, având același bilanț. Alb-violeții antrenați de Florin Nini au cedat în runda precedentă, la Craiova, cu scorul de 99-89. A fost primul insucces al vulturilor după o serie de trei victorii consecutive. Cu 3 victorii și 3 înfrângeri, BCM U împarte poziția a 4-a cu Oradea. Oaspeții partidei de sâmbătă au fost învinși în etapa a 5-a, pe teren propriu, de U BT Cluj-Napoca.
Este un meci important, iar jucătorii alb-violeți au nevoie de susținerea tuturor piteștenilor.

După acest duel, la trei zile distanță, mai exact marți, BCM U va disputa un exceptional joc amical în fața naționalei JBA a Statelor Unite ale Americii. Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 19:00, la Sala Sporturilor Trivale. Valoarea unui bilet este de 30 RON. Acestea pot fi cumpărate, în fiecare seară, din incinta sălii. De asemenea, oficialii grupării piteșteni au anunțat faptul că sâmbătă, la duelul cu Oradea, se vor vinde bilete pentru evenimentul amintit.