Săptămâna viitoare încetează protestul judecătorilor de la Curtea de Apel Pitești

51

Protestul judecătorilor de la Curtea de Apel Pitești încetează de luni, 2 martie. În Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul instanței, care a fost convocată astăzi, s-a dispus reluarea activității de judecată. Amintim că protestul magistraților era în vigoare încă din 22 ianuarie.

„La data de 27 februarie 2020 în temeiul art. 17 alin. 2 din Regulamentul de Ordine Interioară al Instanţelor Judecătoreşti aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2015, a fost convocată Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Piteşti pentru exprimarea unui punct de vedere în legătură cu forma de protest adoptată în Adunarea Generală a Judecătorilor Curţii de Apel Piteşti din 21 ianuarie 2020, respectiv, în legătură cu suspendarea activităţii judiciare a instanţei începând cu data de 22 ianuarie 2020 şi până la respingerea proiectului de lege privind eliminarea pensiilor de serviciu.
Cu majoritatea voturilor celor prezenţi, Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Piteşti a hotărât încetarea formei de protest începând cu data de 2.03.2020 şi reluarea activităţii de judecată a instanţei”, informează Curtea de Apel Pitești.

Foto: descriptiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here