Sărbătoare la ISU Argeș! Află motivul!

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 13 septembrie 2016, la sediul din municipiul Piteşti, pentru sărbătorirea Zilei Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a organizat şi desfăşurat un ceremonial militar și religios și  o expoziţie de tehnică şi materiale de intervenţie.

La această activitate au participat reprezentanţi ai autorităţilor publice judeţene şi locale, pompieri militari, rezervişti, dar şi reprezentanţi mass-media.

Pentru profesionalismul, devotamentul şi curajul de care au dat dovadă în executarea misiunilor ce le-au fost încredinţate, au fost avansate în grad înaintea expirării stagiului minim, următoarele cadre:  

În gradul de locotenent colonel :

-Mr. Popescu Iuliana;

În gradul de căpitan :

-Lt. Bădiță Andrei

În gradul de plutonier adjutant

– Plutonier majorOlar Ramona – Mihaela

– Plutonier majorMocanu Cameluța

– Plutonier majorAndrei Marcel

– Plutonier majorGrozea Ion

– Plutonier majorNeagu Florentin

– Plutonier major    Mincă Cristian

Tot astăzi, în principalele zone cu afluență mare de persoane s-au organizat puncte de informare preventivă pentru popularizarea şi conştientizarea populaţiei cu privire la riscurile specifice judeţului nostru, reducerea lor, precum şi la modul de comportare în diferite situaţii de urgenţă.                           

Data de 13 Septembrie are o semnificație aparte pentru toți românii, este ziua în care sărbătorim pompierii, eroi anonimi ai zilelor noastre. 

Ei sunt cei care, zi de zi, poartă lupta cu secundele pentru a da șansă la viață, sunt cei care, fără să stea pe gânduri, intră în foc, ape sau sub dărâmături pentru a-și salva semenii.

Astăzi este ziua în care ne amintim onorați faptele glorioase ale înaintașilor noștri, pentru care suntem datori să le continuăm tradiția!

Foto/Video: Mihai Neacșu

http://www.youtube.com/watch?v=nB5TWFXqEIU&feature=youtu.be