Șase contrabandiști de țigări din Piața Ceair – după gratii!

DISTRIBUIȚI

Șase contrabandiști de țigări din Piața Ceair au ajuns după gratii! Patru bărbați și două femei au fost arestate în urma perchezițiilor de joi. Aceștia sunt acuzați că au vândut țigări nefiscalizate aduse din Suceava.

Mai mult, în urma descinderilor ce au avut loc joi, oamenii legii au ridicat o cantitate mare de ţigări, aproximativ 200,000 ţigarete, bijuterii din aur, 60.000 lei şi peste 20.000 euro. Au fost găsite şi produse pirotehnice, vândute în timpul sărbătorilor de iarnă. oamneii legii au descoperit într-o locuinţă din cartierul Ştrand din Piteşti, şi o cantiate mică de haşiş pe care proprietarul a susţinut că o deţine pentru consum propriu.

Vă reamintim că în cursul zilei de 18 iulie a.c., poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Piteşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeş, au efectuat 32 de percheziţii domiciliare, 28 pe în Argeş, 2 în Suceava şi 2 în Bucureşti, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în contrabandă cu ţigări nefiscalizate.

Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie 2018 – iulie 2019, persoanele vizate ar fi acţionat, în mod organizat, pentru procurarea, transportarea, depozitarea şi vânzarea de produse de tutun neaccizate.Produsele ar fi fost comercializate preponderent pe raza judeţului Argeş. 21 de persoane au fost duse la audieri, din care șase au ajuns după gratii.