Șase persoane – transportate de urgență la spital! Autobuz – implicat într-un grav accident!

Șase persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut în urmă cu puțin timp în care a fost implicat un autobuz de transport persoane. Din primele informații, se pare că șoferul ar fi făcut o manevră greșită, moment în care șase pasageri s-au dezechilibrat și au suferit mai multe leziuni. La fața locului au intervenit trei echipaje SMURD și trei echipaje al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș care au preluat victimele, le-au acordat primele îngrijri medicale și au fost transportate la spital. De asemenea, oamenii legii au demarat cercetările pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentului.

CITEȘTE ȘI: UMBRĂRESCU – UN NOU RECORD! CE DRUMURI DE MARE VITEZĂ VA FINALIZA ÎN 2024?

„În accident a fost implicat un mijloc de transport local public de persoane, care ar fi efectuat o manevră, context în care cinci călători, aflaţi în vehicul, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi suferit leziuni, pentru care se acordă sprijin medical de specialitate”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.

”Celor 6 victime (5 de sex feminin şi una de sex masculin) li s-a acordat asistenţa medicală necesară la faţa locului şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov pentru investigaţii medicale suplimentare şi îngrijiri de specialitate. Acestea sunt conştiente, au vârste cuprinse între 21 şi 72 de ani şi au suferit diferite traumatisme (traumatisme faciale, abdominale, toracice, la membre)”, a arătat ISU Braşov.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.