prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Şase puncte pentru preşedinte!

Teoretic, pentru  CS Mioveni, partida cu CSM Rm. Vâlcea trebuie să fie una din categoria celor  mai uşoare, din două motve: CSM Rm. Vâlcea este una din candidatele certe la retrogradare, iar CS Mioveni se află în creştere de formă şi cu rezultate bune în ultimele trei etape. După 1 – 1 la Slatina, echipa pregătită de Flavius Stoican a obţinut două victorii: 4 – 1 pe teren propriu cu Damila Măciuca şi 1 – 0 la Luceafărul Oradea. Potrivit principiului italian „Non e due, senza tre” (Nu este doi fără trei),  jucătorii de la CS Mioveni  ţintesc  victoria în partida cu CSM Rm. Vâlcea şi pentru a-i dedica preşedintelui Dumitru Olteanu cele trei puncte pentru ziua lui onomastică. În caz de victorie, ar fi şase puncte oferite preşedintelui Dumitru  Olteanu, după ce în etapa intermediară, miercuri, la Oradea, 1 – 0 cu Luceafărul, jucătorii i-au făcut cadou primele trei puncte.
Revine „China“?
În meciul cu CSM Rm. Vâlcea ar putea reveni după accidentatre Andrei Măgăritescu, un jucător important de la mijlocul terenului pentru echipa lui Stoican. „China” este singura problemă din lotul galben-verzilor pentru partida de astăzi. De câteva zile, jucătorul de la CS Mioveni şi-a reluat alergările uşoare şi doctorii spun că la ora meciului, Andrei Mărgăritescu va putea juca în partida de astăzi, dacă nu tot meciul, măcar o repriză.
Alin Chiţa: „Nu au cu ce să ne surprindă“
Antrenorul  secund al grupării din Mioveni, Alin Chiţa, este optimist în privinţa meciului cu CSM Rm. Vâlcea de astăzi: „Nu cred că echipa de la Vâlcea are cu ce anume să ne surprindă. Vor aborda meciul  super defensiv, iar noi va trebui să-i deschidem pe margini.  Am văzut DVD-ul cu meciul UTA – CSM Rm. Vâlcea (3 – 0), şi acum ştim cum trebuie să abordăm meciul cu Vâlcea, pentru a obţine cele trei puncte”.
„Coşe“, căpitan la 21 de ani
„Eu cred că meciul cu Vâlcea va fi destul de dificil, de aceea trebuie să-l abordăm cu maximă seriozitate. Venim după două victorii şi cum victoriile aduc victorii, în partida cu cei de la Vâlcea vom mai obţine încă una. Sigur că vreau să înscriu un gol sau mai multe, dar important este să câştige echipa, nu să dau eu gol”, spunea Valentin Coşereanu, jucătorul care în ultimele trei meciuri a purtat banderola de căpitan al echipei, deşi are doar 21 de ani. 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.