prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Scandal în ștrandul din Trivale! Tânăr transportat de urgență la spital!

Un tânăr de 22 ani a fost transportat de urgență la spital după ce a fost implicat într-un scandal petrecut în ștrandul din cartierul Trivale. Din primele informații, se pare că un puștan de 15 ani ar fi dat cu o minge pe plajă, fără intențe, și a lovit un bebeluș de un an. În momentul în care s-a dus să își recupereze mingea, tatăl micuțului s-a luat la ceartă cu minorul, i-a dat o palmă, iar puștanul a ripostat. I-a dat un pumn și a fugit în unul dintre dușurile din zona bazinului. De asemenea, un bun samaritean, un alt bărbat de 29 ani, a încercat să aplaneze conflictul, dar și el, la rândul lui a fost lovit.

Bărbatul de 22 ani, l-a urmărit pe copil și a lovit cu pumnul unul dintre geanuri și și-a tăiat tendoanele și venele, motiv pentru care a fost nevoie și de intervenția echipajului de Ambulanță. Bărbatului i s-au acordat primele îngrijri medicale, iar ulterior a fost transportat la spital.

„În ziua de 24 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală între mai multe persoane, la un ștrand de pe raza municipiului Pitești. În scurt timp, două echipaje din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au deplasat la fața locului, însă până la sosirea acestora, starea conflictuală era aplanată. Din verificările efectuate, s-a stabilită că în starea conflictuală au fost implicați un minor de 15 ani și un tânăr de 22 de ani, precum și un alt bărbat, de 29 de ani.

În urma evenimentului, tânărul de 22 de ani ar fi suferit leziuni la o mână (autoaccidentare), fiind necesar transportul acestuia la spital. Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, desfășurând cercetări și cu privire la infracțiunile de loviri sau alte violențe și distrugere.

Până la acest moment, persoanele vătămate nu au formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor la care punerea în mișcare a actiunii penale este condiționată de introducerea, în termenul legal, a sesizării. Polițiștii au administrat probatoriu în dosarul penal și au audiat peste 10 persoane.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs