prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Scandal într-o gospodărie din Schitu Golești! Femeie agresată în repetate rânduri!

În ziua de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au fost sesizați direct că un bărbat de 47 de ani, din Schitu-Golești ar fi încălcat interdicția de a se apropia de fosta concubină și de locuința acesteia, obligații stabilite prin ordin de protecție.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la locuința persoanei în cauză, depistând în flagrant delict pe bărbat, care a fost condus la sediul poliției, pentru cercetări. Ca urmare a celor constatate de polițiști, a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, conform art. 47 din Legea 217/2003R.

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 47 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În cursul zilei de 11 noiembrie, cel în cauză a fost prezentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung în fața instanței, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs