Scandal la Curtea de Argeș! Reținuți după o reglare de conturi

Doi bărbați, din Domnești și Băiculești, au fost reținuți după o reglare de conturi în stradă. Scandalul dintre cei doi a plecat în urma unui conflict generat de amenințări pe o rețea de socializare. S-au întâlnit la Curtea de Argeș acolo unde s-au luat la bătaie cu o macetă și cu o țeavă. În timpul încăierii a fost distrusă și o limuzină de lux, mașina unuia dintre protagoniști.

„Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 10 spre 11 aprilie a.c., în jurul orei 23.30, în urma unui conflict generat de amenințări pe o rețea de socializare, bărbatul de 25 de ani, din Domnești, s-ar fi deplasat la locuința bărbatului de 38 de ani, din Curtea de Argeș, unde, pe drumul public din fața acesteia, s-ar fi lovit reciproc cu obiecte tăietoare și contondente. De asemenea, bărbatul de 38 de ani a lovit autoturismul bărbatului de 25 de ani, provocându-i distrugeri la la nivelul parbrizului, lunetei, oglinzii retrovizoare exterioare și lămpii semnalizatoare”, informează IPJ Argeș.

Distribuie prietenilor

A fost deschis un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de amenințare, lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Pe 11 aprilie, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Curtea de Argeș i-au reținut pe cei doi bărbați.

În cursul zilei de astăzi, cei doi o să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Totodată, bărbatul de 25 de ani, din Domnești, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației pe durata stării de urgenţă.