Scandal MONSTRU, după cheltuieli HALUCIANANTE: Pe ce s-au ARUNCAT 11.000 de EURO din banii publici

Este scandal monstru în teritoriu! Mai exact, Consiliul Judeţean Alba este protagonistul unei controverse de proporţii, după ce presa din Alba a sesizat faptul că instituţia a alocat o sumă consistentă din bugetul local. Suprinzător sau nu, banii nu au fost îndreptaţi către investiţii, ci pentru promovare pe reţelele sociale.

„11.000 de euro pentru fix 93 de postări pe facebook și 67 pe instagram, în cinci luni. Halucinant dar adevărat. Atât a plătit Consiliul Județean Alba pentru postări pe rețelele de socializare”, informează alba24.ro .

Suma ar fi fost dată, potrivit presei locale, pentru a gestiona conturile de pe rețelele de socializare ale instituției către o firmă care nici măcar nu ar avea un site complet funcțional.

Distribuie prietenilor
„Postările vor fi însoțite obligatoriu de un element ilustrativ, sub formă de fotografie, grafică, elemente video, animație sau infografic și de o descriere sub formă de text adaptat rețelei și tipului de cont”, scrie în caietul de sarcini prin care s-a alocat contractul.