Scandal monstru după înfrângerea Echipei Naționale între doi fotbaliști celebri: „N-am rămas la FRF să ling în c*r!”

133

Marcel Pușcaș, fostul manager de dezvoltare din cadrul Federației Române de Fotbal a atacat dur conducerea FRF, după ce naționala României a pierdut cu reprezentativa Islandei, 2-1. În secțiunea de compentarii, Marcel Pușcaș a intrat într-o discuție aprinsă cu actualul antrenor de la Al-Shabab, Florin Motroc.

În secțiunea de comentarii, Florin Motroc îl acuză pe Marcel Pușcaș că, nu de mult, a ocupat o funcție în cadrul FRF, sub conducerea oamenilor pe care, astăzi, îi blamează. Marcel Pușcaș a avut un răspuns acid, explicând de ce nu a mai vrut să rămână la Federeație, iar, de aici, discuția a continuat.

Florin Motroc: „Acum ceva timp erai cu ei in barca ! Din pacate Marcel, ce sădim , aia culegem ! E mult de vorbit si mai bine ma opresc! Sănătate multă! Mai frumos in …. Austria”

Marcel Pușcaș: „Puteam sta linistit să accept tot penibilul, să ling în c*r, sa-mi iau salariul, să fac deplasări și să frec menta. Nu asta am vrut de la fotbal”

M.P: „Motroc Florin, tocmai, le știu gândurile. Pentru prima oară am crezut ca nu va fi așa. Când am constatat că e mai interesant scaunul sub c*r, mai mult decât fondul, am plecat”

F.M: „Marcel, apreciez gestul , altii continuă ….fără rușine”

F.M: „Marcel, tocmai ! Din pacate e greu sa faci echipe asa cum spuneai tu in comentariul postarii! Cam greu găsești compatibilitati ! O zi frumoasa sa ai! Doamne Ajuta !”

M.P: „Motroc Florin, ei sunt compatibili în privința «obținerii» și mai ales «menținerii» scaunului sub cur. Unde ar fi avut un trai mai bun?”

F.M: „Marcel Pușcaș, prin vreun partid probabil!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here