prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Scandal monstru într-o benzinărie din Argeș! Val de infracțiuni!

În ziua de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere și au reținut un bărbat de 42 de ani, din Cetățeni.

CITEȘTE ȘI: SE DESCHIDE UN NOU LOT DE AUTOSTRADĂ! VESTEA AȘTEPTATĂ DE TOȚI ȘOFERII!

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 03 mai a.c., bărbatul, împreună cu un tânăr, ar fi lovit un alt bărbat, în timp ce se aflau în zona unei stații de alimentare cu carburanți din localitattea Stoenești, tulburând, astfel, liniștea și ordinea publică.

De asemenea, din verificări a reieșit faptul că bărbatul s-ar fi deplasat cu un autoturism până la locul faptei, deși nu este deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 28 mai a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.