Scandal monstru la Primărie! Liberalii protestează!

4
consiliul local pitesti, primarie, arges

Liberalii au început să recurgă din ce în ce mai des la măsuri de protest. De această dată, cei trei consilieri prezenți au părăsit sala în momentul în care au trebuit să voteze ieșirea Piteștiului din așa zisa Zona Metropolitană.

Opoziția a făcut tam-tam monstru după ce a fost nevoiți să iasă din Zona Metropolitană, asta în condițiile în care, la solicitarea CJ Argeș, toate localitățile limitrofe au făcut deja acest lucru. Din cine știe ce motive, liberalul Narcis Sofianu nu a înțeles faptul că e musai să se întâmple acest lucru. Mai mult, potrivit prevederilor europene, autobuzele Publitrans nu mai pot depăși granițele orașului pentru a cumpăra cele 40 de autobuze cu o contribuție de doar 2%.

Pentru a găsi o cale legislatovă pentru ca totul să intre în legalitate, Primăria Bascov a făcut o solicitare prin care edilul Cornel Ionică să fie împuternicit să discute la Guvern și la Parlament pentru ca autobuzele de pe linia 2 să poată să deapășească cu 60 de metri limita orașului, astfel încât călătorii să nu mai fie nevoiți să treacă prin giratoriu.

Cu toate acestea, Sofianu & company au decis să părăsească sala și să lase transportul în voia celor prezenți.