SCANDAL național la X Factor România după ce o filipineză a câștigat marele trofeu

27

După Vocea României organizat de Pro TV, nici X Factor România de la Antena 1 nu a fost scutit de scandal. Bella Santiago a cîștigat X Factor Romania și a primit premiul de 100.000 de euro. La putin timp după anunțarea cîștigătorului X Factor a izbucnit scandalul. Pe pagina de Facebook a concursului au apărut sute de comentarii prin care era criticați organizatorii pentru că au acordat premiul unei filipineze.

„Bai fratilor cum comentati ca a castigat o straina cand voi sunteti straini in alte tari ! Nu inteleg!”

„Marele minus ai acestei emisiuni este faptul ca nu se acorda mai multe premii.
Si ar trebui ca votul sa vina din partea publicului.
Asa cum se prezinta emisiunea in acest moment, patetic, jalnic, fals!”

„A castigat in detrimentul a 3 copii ce abia s-au apucat de cantat … nu pt ca ar fi fost mai buna neaparat , dar experienta s-a vazut . Nu a cantat extraordinar , nici foarte rau , doar decent . Piesele alese cu grija fara sa o puna in dificultate , in timp ce Cristi a avut parte de un duet nefericit cu Nicole iar Doinita de unul dezastruos ca si alegere muzicala cu Luminita Anghel.

Parca ar fi fost aranjat totul de la inceput: Au fost voci mult mai mari decat ea.

Pt mine Cristina a fost x factorul de anul ăsta! Bella a fost impusă de către tot ce înseamnă x factor sa fie votată. Asta dacă a fost atât de votată, cea ce nu cred”, sunt doar cateva dintre comentariile celor nemultumiti de prestatia Bellei Santiago.

NU au lipsit însă nici aprecierile:

Macar Bella a zis ca se simte romanca si Romania e casa ei , dar cand Cezar Oatu a fost la X Factor UK , la a doua auditie a zis ca e din Italia , asa ca ce dreaq mai vorbim care de unde e …a meritat clar Bella

Why can’t just spread love and motivation! Everyone deserves but Bella deserves more! She just got married to Grig and she fully embrace your culture. Whats wrong with that? Thanks Romania.

Se știa încă de la început ca ea va câștiga

Super…. Bravo Bella… A fost favorită mea de anul asta… ma bucur ptr ea!

You deserve it Bella, it’s your time to shine..Romania embrace you as their own…pls give this girl a chance to love you back Romanian, I’m sure she will not disappoint you all…thanks Romania for loving Her…

A castgat un talent…merita !

De remarcat că mesajele de apreciere le depășesc cu multe pe cele critice.