Scandal pe banii dați primăriilor la CJ: „Sunt praf în ochii primarilor”

DISTRIBUIȚI
cj ag5454

Scandal pe sumele infime acordate de către Consiliul Judeţean Argeş primăriilor din Argeş. Consilierul judeţean Adrian Miuţescu i-a reproşat preşedintelui CJ că din banii alocaţi, nu se poate face nimic.

Asta în condiţiile în care numai pentru proiectele obţinute prin PNDL, cofinanţarea este una de aproximativ zece ori mai mare decât ce s-a acordat.

Cu aceste sume nu se poate face mai nimic. Văd aici majoritatea cu 500 de milioane lei vechi. Cele mai mari sume sunt de 1,5 miliarde lei vechi. Vorbiți de rectificare, dar după datele de astăzi, România are un deficit foarte mare, așa că rectificarea poate fi pe minus. Acești bani sunt praf în ochii primarilor ca să spunem că le dăm ceva. Banii din excedentul bugetar s-au dus pe altceva. Cu acești bani nu se poate face nimic. Drumurile Argeșului sunt foarte proaste, chiar și Moldova stă mai bine ca noi la drumuri. Argeșul a ajuns pe locul II în țară la ajutoare sociale. Vreau să vă atrag atenția că drumul pe care mergem nu este unul bun“ a spus Adrian Miuțescu.

Replica preşedintelui Dan Manu nu s-a lăsat aşteptată. ”Ȋntr-adevăr  sunt bani puțini. Știți bine că banii din excedent nu pot fi cheltuiți oricum. O iau ca pe o de declarație de presă și atât” i-a replicat Dan Manu liberalului.