Scandal în PSD Argeș! I se cere capul lui Valeca!

DISTRIBUIȚI

Șerban Valeca a ajuns unil dintre cei mai contestați membrii ai PSD Argeș! După ce județul a pierdul conducerea Agenției Județeană a Finanțelor Publice, social democrații argeșeni îi cer demisia senatorului Valeca.

Mai exact, pesediștii au vrut ca Lucrețiu Tudor să rămână șef la Finanțe, dar un grup din organizația județeană a alergat pe la București și pe modelul „cei mai buni vin de la Teleorman”, l-au numit pe Dumitru Braia… fost adjunct la AJFP Teleorman.

Lucrețiu Tudor, susținut de Ionică, Gentea și… aproape tot PSD Argeș

Deși în ultimul an, de când Lucrețiu Tudor a fost la cârma instituției, rezultatele au fost foarte bune și a dat dovadă că poate fi un manager cum rar se mai găsesc, Ministerul Finanțelor au „parașutat” un personaj care a fost detașat la Teleorman la AJFP Argeș. După acest episod, social democrații argeșeni, efectiv au explodat amenințând cu demisii și boicotarea alegerilor din acest an și a partidului.

Cristian Gentea: „Lucrețiu Tudor are susținerea noastră. A dat dovadă că poate conduce foarte bine Finanțele Argeș și, mai ales, vine din domeniu”.

Cornel Ionică: „Este o mizerie ce se întâmpla cu băiatul acesta la Finanțe. Este un băiat pregătit și a ajuns bătaia de joc al unuia și al altuia. Unul vrea să pună pe unul, altul pe altul… Domnul Tudor este un profesionist”, a declarat Ionicã.

În schimb, jocurile politice și-au spus cuvântul și în loc să fie pus un om capabil în fruntea Finanțelor Argeș a venit un personaj cu legături strânse cu Teleormanul.