Scandalul vaccinurilor ia proportii: Imbecilule! – a tunat Daniel Funeriu

DISTRIBUIȚI
bebelusi_infectati, arges, ecoli, vaccinuri, funeriu

Toate decesele înregistrate în Argeş printre copiii suspectaţi de infecţii cu Escherichia Coli au stârnit valuri de indignare în întrega ţară. Toată lumea vrea să afle de ce au murit acei copii nevinovaţi. Autorităţile se bâlbâie chiar şi după atâta timp. Un deputat PSD, pe numele lui Ninel Peia, a scris pe blogul său că un vaccin ar putea fi cauza îmbolnăvirii copiilor din Argeş. Acesta este un subiect foarte delicat şi neavând suportul oficial al Ministerului Sănătăţii poate fi doar o declaraţie hazardată, menită să impresioneze.

 Replica pentru această declaraţie a primit-o Ninel de la fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu. Într-o postare în engleză, postată pe Facebook, Funeriu a „tăiat în carne vie”.

„O ţară în care un membru al Parlamentului susţine că vaccinurile cauzează decese este o ţară bolnavă. Oricine procedează în acest fel ar trebui pedepsit sever pentru răspândirea de informaţii false cu un risc ridicat pentru sănătatea publică. Şi apropo: E.coli este o bacterie, nu un virus, imbecilule! Dar, hei, votaţi pe cine vreţi, este sănătatea copiilor voştri, nu a mea!”, este traducerea declarației postate de Funeriu.