Scene ca în filme în Argeș – Polițiștii au tras mai multe focuri de armă pentru prinderea a patru tineri. Indivizii au reușit să scape

101
hot_bijuterii, arestat, politia_arges, targul_saptamanal

Polițiștii din Argeș au tras mai multe focuri de armă, în noaptea de duminică spre luni, pentru prinderea a patru tineri care se aflau într-o mașină a cărui șofer nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Nimeni nu a fost rănit, însă indivizii au reușit să scape.

Reprezentanții IPJ Argeș au precizat că, în noaptea de duminică spre luni, polițiștii din Pitești au vrut să oprească un autoturism, dar șoferul și-a continuat drumul, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea mașinii.

„Autoturismul a rămas suspendat pe un câmp, iar ocupanții au fugit, fără a fi identificați până în prezent. În urmărirea acestora a fost făcut uz de armament, fără a fi rănite persoane sau produse pagube”, au transmis reprezentanții Poliției Argeș.

Cercetările continuă pentru identificarea și prinderea bărbaților.

Surse judiciare au declarat că au fost trase cinci focuri de armă în plan vertical.

Mașina este înmatriculată în străinătate, iar în interior polițiștii nu au găsit obiecte ce ar putea proveni din comiterea unor infracțiuni.