prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Scene ireale pe o stradă din Mioveni! A intervenit Poliția!

În ziua de 23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care cercetările s-au desfășurat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub aspectul lovirii sau altor violențe.

CITEȘTE ȘI: SPECTACULOS CE SE ÎNTÂMPLĂ PE AUTOSTRADA A1 PITEȘTI-SIBIU! ESTE INCREDIBIL PENTRU ȘOFERI! VIDEO!

Din cercetări, s-a stabilit că în seara zilei de 20 aprilie a.c., în jurul orei 20:00, în timp ce se aflau pe raza orașului Mioveni, o femeie de 28 de ani ar fi fost agresată de către concubinul acesteia, de 34 de ani, din Mioveni.

Imediat după producerea incidentului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, ca urmare a parcurgerii procedurii specifice.

De asemenea, persoana vătămată a prezentat un certificat medico-legal, prin care au fost evaluate leziunile suferite în urma agresiunii.

În ziua de 23 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 aprilie, cel în cauză să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Totodată, persoanei vărămate i-au fost asigurate măsuri specifice de protecție socială, de către Direcția de Asistență Socială Mioveni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs