prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Schimbări majore în anul școlar 2025-2026 pentru acești elevi! Anunț oficial!

Elevii care vor intra la liceu în anul școlar 2025-2026 vor avea parte de o serie dde schimbări, a anunțat recent Ligia Deca, ministrul Educației. Mai exact, copiii vor începe pe programe noi, cu manuale noi și cu profesori formați.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU ȘOFERI! AUTOSTRADĂ DE LA PITEȘTI LA CONSTANȚA! CÂND VA FI DATĂ ÎN FOLOSINȚĂ! VIDEO!

Ministrul Educației a declarat că au fost discuții recente cu privire la calendarul pentru elaborarea planurilor cadru pentru filiere și profile de liceu, a programelor școlare și pentru tot ceea ce va însemna elaborarea manualelor și formarea cadrelor didactice.

“Generația care va intra la liceu în 2025 – 2026 va începe pe programe noi, cu manuale noi și cu profesori formați și în timp scurt, imediat ce vom avea validate propunerile de planuri cadru și finalizată discuția în grupurile care sunt deja constituite, le vom face publice în așa fel încât să existe timp și pentru dezbatere publică. Pentru noi a fost foarte important ca dezbaterea publică să aibă loc, să fie suficient de amplă și să nu se suprapună cu perioadele foarte încărcate, de tip examene sau cu perioadele de vacanță”, a spus ministrul Ligia Deca.

Întrebată dacă are un orizont de timp până când noile planuri cadru vor fi lansate în dezbatere, Deca a dat asigurări că la începutul anului școlar viitor planurile cadru vor fi puse în dezbatere publică.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs