Schimbări majore în învățământ! Decizie radicală!

Schimbări majore în învățământ! Decizie radicală!

O propunere a sindicaliștilor din învățământ va afecta, în curând, o categorie de elevi. Concret, pentru a stopa valul de violențe din școli, sindicaliștii propun ca nota la purtare să fie luată în considerare în media pentru admiterea la liceu sau facultate.

CITEȘTE ȘI: 24 DIN 7! PESTE 1000 DE OAMENI LUCREAZĂ PE TRONSONUL 5 AL AUTOSTRĂZII A1 PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ!

De asemenea, în urma valului mare de violențe din unitățile de învățământ, specialiștii în educație și reprezentanții ministerului au propus introducerea mai multor măsuri în școli, printre care și montarea camerelor de supraveghere în școli, astfel încât să fie prevenite actele de violență.

Totodată, sindicaliști propun ca nota la purtare să fie calculată la media de admitere la liceu și de media de admitere la facultate, astfel încât elevii să se gândească de două ori înainte de a comite un act de violență. Violența în școli rămâne însă una dintre preocupările principale ale sindicaliștilor din învățământul românesc.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.