prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Schimbări majore la Carrefour Pitești! Ce se întâmplă?

Schimbări majore la Carrefour Pitești! Ce se întâmplă?

Grupul Supernova și Carrefour România continuă colaborarea de succes în Supernova Pitești. O parte esențială a acordului este renovarea hipermarketului Carrefour existent, care va îmbunătăți experiența de cumpărături a clienților.

CITEȘTE ȘI: AVOCAT PITEȘTEAN – REȚINUT DE DNA!

Pentru acest proiect, compania extinde investiția de 20 de milioane de euro anunțată în 2022, odată cu începerea renovării centrului comercial Supernova Pitești.

,,Strânsa colaborare pe care o avem cu Carrefour România se traduce prin responsabilitatea de a oferi un mediu de cumpărături mai confortabil și mai interesant pentru clienții noștri. În 2024  suntem pregătiți să ducem procesul amplu de rebranding pe care ni l-am asumat în 2022 la nivelul următor. Vom continua să modernizăm infrastructura celorlalte 6 hipermarketuri Carrefour din portofoliul Supernova și, totodată, ne vom îndrepta atenția spre extinderea ofertei comerciale în centrele Supernova, prin prezentarea unor noi branduri cu renume internațional. În plus, ne dorim să promovăm un sentiment de apartenență prin evenimente și activități de agrement, astfel încât locuitorii orașelor unde Supernova este prezent să simtă că fac parte dintr-o comunitate. Consider că împreună cu Carrefour vom construi nu doar spații de retail, ci și experiențe comune”, a declarat Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group.

Hipermarketul modernizat va fi integrat în cadrul complexului comercial Supernova Pitești, care a fost complet renovat și extins în ultimii doi ani. Carrefour România și-a dedicat eforturile pentru a oferi clienților o experiență unică de cumpărături prin reorganizarea strategică a categoriilor din magazin. Astfel, cele mai relevante produse sunt în centrul atenției, oferind un spațiu amplu la raft în beneficiul clienților. Modernizarea magazinului include, de asemenea, soluții eficiente din punct de vedere energetic, cum ar fi iluminatul cu LED-uri. În plus, în secțiunea Non-Food, Carrefour își extinde etichetarea electronică, deja disponibilă în zona de lactate, oferind un mediu de cumpărături modern și dinamic.

Supernova Pitești oferă o experiență inedită de cumpărături pe o suprafață de  aproximativ 53.000 de metri pătrați, cu o gamă largă de branduri internaționale precum Sinsay, Cropp, House, Reserved, Takko, Pepco, Deichmann, Decathlon, C&A, Half Price, Mobexpert, H&M, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Intersport, LC Waikiki, CCC, Colin’s, New Yorker, Noriel, Sephora, precum și o zonă nouă de food court.

Cooperarea dintre cele două companii va fi extinsă și în celelalte 6 centre comerciale Supernova din România, unde Carrefour preia fostele hipermarketuri Cora din București (Pantelimon, Lujerului, Alexandriei), Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin. Procesul de rebranding și modernizare a celor șase hipermarketuri va fi însoțit de prezentarea de către Supernova Group a unor noi branduri internaționale, precum și de reamenajarea zonelor comerciale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs