prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Schimbări majore pentru creditele Prima Casă și Noua Casă! Anunț de ultimă oră!

Românii care au credite prin programele Prima Casă și Noua Casă trebuie să respecte o nouă serie de reguli, a anunțat recent Ministerul Finanțelor. Mai exact, dacă cer o refinanțare, aceștia vor fi nevoiți să primească acord de la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM).

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

”Ai o cerere de refinanțare a creditului contractat prin Prima Casă / Noua Casă? Din 7 iunie, Ministerul Finanțelor a desemnat Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM) ca instituție semnatară”, anunță Ministerul Finanțelor.

Iar românii cu credite care au depus cereri începând cu luna aprilie și până în prezent nu vor mai avea nevoie de acordul Ministerului. ”Dacă ești printre cei 3000 care au depus cereri în perioada 05.04.2024 – 06.06.2024, trebuie să știi că acordul de refinanțare este emis de drept, nemaifiind necesar acordul Ministerului”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs