Scindări în Opoziție după câștigarea alegerilor!

20
parlament ro

Opoziția pare să fie mai scindată decât social democrații după condamnarea lui Liviu Dragnea! Deși, sunt la un pas de a prelua puterea în Camera Deputaților prin impunerea unui candidat comun pentru funcția de președinte, PNL și USR nu vor ajunge la un consens, astfel vor avea candidații proprii.

Succesul răsunător al USR – motivul îngânfării USR

Liberalii au fost dispuși imediat după câștigarea alegerilor pentru a purta negocieri cu USR, UDMR, Pro România pentru a schimba conducerea Camerei Deputaților. După condamnarea lui Liviu Dragnea, PNL a trecut la treabă, a obținut un acord de la UDMR, un poate de la Pro România și un refuz categoric din partea USR.

Deși sunt aproape cea mai mică parte din componența Camerei, useriștii par să fi prins tupeu după alegerile de duminică considerând că o mână de oameni pot răsturna munții.

Situația de la București, identică în Argeș

Refuzul vehement de la Centru se simte și în Argeș. potrivit surselor noastre, Alianța USR – PLUS va avea candidați proprii pentru primăriile din județ, refuzând categoric orice discuție cu PNL sau Pro România. Și asta, în condițiile în care nu au structuri în teritoriu și automat candidați.