prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Şcoala de Fotbal „Dani Coman“ a jucat finala pe ţară a campionatului de juniori republicani

Ultimele meciuri, semifinalele şi finala campionatului naţional rezervat juniorilor republicani, s-au disputat sâmbătă şi duminică la baza sportivă din Buftea. Şi-au disputat titlul de campioană patru echipe: Şcoala de Fotbal „Dani Coman“, FCM Bacău, Roşiorii de Vede şi Sporting Paleru Bihor.
Bihorenii au ratat trei lovituri de la 11 metri
În prima semifinală s-au întâlnit juniorii de la Roşiorii de Vede cu bihorenii de la Sporting Paleru. La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de la 11 metri. „Loteria“ penaltyurilor a dat câştig de cauză teleormănenilor de la Roşiorii de Vede, după ce bihorenii au ratat trei lovituri de la 11 metri, astfel că CS Roşiorii de Vede a fost prima finalistă.
6 – 0, ca la tenis!
În cea de-a doua semifinală, Şcoala de Fotbal „Dani Coman“ a întâlnit pe FCM Bacău. Cu toate că juniorii pregătiţi de antrenorul Mihăiţă Ianovschi la Şcoala „Dani Coman“,  sunt mai mici ca vârstă cu un an şi chiar doi decât adversarii lor, au câştigat fără probleme semifinala cu moldovenii, cu un zdrobitor 6 – 0!!! La pauză tinerii jucători argeşeni conduceau cu 1 – 0 prin golul marcat de Popescu din penalti. După pauză, echipa lui Mihăiţă Ianovschi a dat un adevărat recital, cu toate că meciul s-a jucat pe o căldură sufocantă şi pe un teren sintetic. Şcoala „Dani Coman“ a înscris în partea a doua încă cinci goluri prin Maziliu, Marcu (2), Dumitrache şi Popescu, astfel că scorul final a fost 6 – 0. Ca la tenis!
Dani Coman a plecat de la Rapid
Născut în martie 1979, Dănuţ Coman este încă jucător activ de mare valoare, la Rapid Bucureşti. Fost jucător al Argeşului, patronul Şcolii de Fotbal care îi poartă numele, Dani Coman s-a transferat  la echipa cipriotă Anorthosis Fa­magusta. Antrenor la echipa cipriotă este israelianul Rony Lewy, fost la „defuncta“ Unirea Urziceni şi Steaua. La Anorthosis mai sunt încă doi jucători care au evoluat la Rapid: Alexa şi Spadacio, astfel că acomodarea lui Dani Coman la echipa cipriotă va fi mai facilă. „Aveam nevoie de o schimbare în cariera mea de jucător“, a spus Dani Coman, care va avea la Anorthoxis Famagusta un salariu mult mai mare decât la Rapid.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.