Se carantinează sau nu Bucureștiul?! Iată ce spune prefectul Capitalei!

80

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat, legat de posibilitatea introducerii unei stări de urgență în București că „ne putem aștepta!” dacă indicele de infectare va crește și rata de incidență va ajunge la 3.

“Se poate ajunge la carantină într-un sector. Carantinarea sectoarelor e posibilă. Este mai dificil, dar dacă se impune vom face acest lucru. Voi solicita incidența defalcată pe sectoare. Când va fi, o vom afișa pe site-ul prefecturii”, a spus prefectul Capitalei.

Gheorghe Cojanu anunțat că în ședința Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență au fost adoptate 3 hotărâri. Prima dintre ele vizează închiderea barurilor, cluburilor și discotecilor, care nu erau menționate în adresa de la DSP.

A doua hotărâre micșorează distanța în jurul școlilor în care este obligatorie purtarea măștii de la 100 de metri la 50 de metri, însă școlile nu se vor închide.
A treia hotărâre se referă la închiderea cazinourilor și sălilor de jocuri, cu excepția jocurilor de pariuri și loterie în care doar se plasează bilete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here