prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Se circulă bară la bară în Pitești! Evitați zonele!

Se circula bară la bară în această dimineață în mai multe zone din Pitești, cozile întinzându-se chiar pe doi, trei kilometri. Cele mai afectate artere rutiere sunt Calea București, unde coada de mașini începe de la intersecția cu Bulevardul IC Brătianu și se continuă cu zona Podul Viilor.

De asemenea, pe podul de peste Râul Argeș se circulă restricționat pe o singură bandă. Potrivit unui anunț făcut de către administrația locală, astăzi, între orele 8:00 și 17:30, se vor executa mai multe lucrări de reabilitare a rosturilor. „Măsura este necesară pentru desfășurarea lucrărilor de reparații ce vor avea loc la rosturile de dilatație, lucrări ce se impun în vederea asigurării unui trafic corespunzător. Conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență în zonă pentru evitarea oricărui incident” a anunțat Primăria Pitești.

Care sunt rutele ocolitoare

Acest drum, care de obicei este extraordinar de aglomarat face legătura între Ștefănești, Mioveni și Mărăcineni. Șoferii care folosesc Podul Viilor ca intrare în Pitești și vin dinspre Mioveni, Ștefănești, Mărăcineni pot folosi următoarele variante ocolitoare:

  • Dinspre Ștefănești: se poate intra pe strada Sticlelor, traversând barajul și ajung în intersecția dintre strada Lânăriei și Varianta Prundu – Craiovei (în apropiere de Depou)
  • Dinspre Mioveni/Mărăcineni: există posibilitatea ca șoferii să intre pe Micești la benzinăria Lukoil din Mărăcineni, să ajungă în Budeasa Mică, iar ulterior să iasă în Centura pe lângă Autogara Nord.

Surse foto: Obiectiv de Argeș / Info Trafic Pitesti

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs