prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Se încearcă îndepărtarea lui Neagoe de la FC Argeș? Tudose: „Dacă se reușește, atunci eu voi pleca în următoarea secundă!”

Viorel Tudose amenință, din nou, că își va retrage finanțarea și va pleca de la FC Argeș dacă Eugen Neagoe va fi îndepărtat, iar în locul lui va veni Nicolae Dică. În urma zvonurilor apărute în ultima perioadă în mediul fotbalistic din România, Tudose a „aruncat” săgeți către „Dicano”, fără a-i enunța însă numele, și i-a transmis să își vadă de treabă.

CITEȘTE ȘI: UN ŞOFER A MURIT DECAPITAT ȘI PASAGERUL DUS DE URGENȚĂ ÎN COMĂ LA SPITAL! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR!

„Am un mesaj de făcut, iar eu sper că cine trebuie să îl vadă îl va vedea. Dacă se reușește așa cum am auzit că se încearcă de câtre un fost bun fotbalist al lui FC Argeș, glorie nu o pot numi că nu a câștigat nimic pentru FC Argeș, ci a câștigat prin alte părți, îndepărtarea lui Neagoe și numirea sa în locul acestuia, atunci eu voi pleca de la echipă în următoarea secundă și îmi voi retrage sprijinul financiar.

I-am spus chiar și acestui fost fotbalist al lui FC Argeș, care acum e antrenor, să își vadă de treaba lui și să nu mai încerce pe la spatele meu prin diferite canale îndepărtarea lui Neagoe și numirea sa în funcția de antrenor principal. Tot încearcă o lovitură de palat ca să îmi demonstreze el mie ce mare și tare este el. Deci mă repet, dacă reușește cumva pe la spatele meu acest lucru, atunci eu voi pleca imediat de la FC Argeș. Nu îi voi da numele, dar sunt sigur că o să vă dați voi seama la cine mă refer”, a spus Tudose.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.