Se lansează primul film 4k Ultra-HD

DISTRIBUIȚI

Odată cu avântul și popularitatea tot mai mari de care se bucură tehnologia 4k apar și primele producții filmate exclusiv în acest format video. Pelicula ce se va putea însă mândri cu titlul de pionier în acest domeniu a fost anunțată ieri, de către homemediamagazine.com, iar titlul său este Muck.

Un horror în regia lui Steve Wolsh, Muck a fost descris ca un „extrem de stilizat și ultra-violent capitol de mijloc” al unei trilogii horror ce se vrea a fi o „scrisoare de dragoste” adresată fanilor horror-ului. Pelicula, aflată acum în post-producție, a fost filmată direct în formatul 4k. 

Din distribuția filmului fac parte actori cu apariții în seriale celebre, precum Lachlan Buchanan (Newcastle, Pretty Little Liars), Lauren Francesca, Stephanie Danielson și Laura Jacobs (Almost Human al Fox), dar și Kane Hodder din Friday the 13th Part VII: The New Blood și playmate-ul din 2012 al revistei Playboy, Jaclyn Swedberg.

Tehnologia 4k Ultra-HD oferă o rezoluție a imaginii de 3840 x 2160 pixeli sau 8,3 milioane de pixeli – de patru ori mai mare decât cea Full HD.