Se lucrează intens pe Transfăgărășan! Când va fi deschis?

Transfăgărășanul ar putea fi deschis mai devreme în acest an, iar în această perioadă drumarii lucrează intens pentru a deszăpezi carosabilul. Deși, în ultimele zile a nins în zona montană din județul Argeș, angajații Direcției de Drumuri și Poduri Brașov au adus utilajele în zonă, astfel încât în cursul lunii mai, cel mai spectaculos drum din România să fie redeschis circulației.

CITEȘTE ȘI: PESTE 500 DE MUNCITORI ȘI 270 UTILAJE PE CEA MAI AȘTEPTATĂ AUTOSTRADĂ DIN ROMÂNIA! ÎN TOAMNĂ VA FI GATA!

„Facem primele evaluări în vederea deszăpezirii Transfăgărășanului! Vestea bună este că în acest an avem parte de cantitate de zăpadă mai mică față de alți ani și vom putea începe deszăpezirea mai devreme și să deschidem drumul poate chiar în cursul lunii mai. Vestea proastă este că, din cauza temperaturilor deosebit de ridicate, pericolul de avalanșă este foarte de mare în acest moment așa că mai avem de așteptat până când vom putea lucra în siguranță, mai ales în partea superioară a drumului, în zona Bâlea Lac” transmita DRDP Brașov în urmă cu câteva zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.