prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Se majorează salariul minim? Anunțul premierului Ciolacu!

Salariul minim va fi majorat în următoarea perioadă, a anunțat premierul Marcel Ciolacu. Primul ministru a susținut că exista în această perioadă discuții, astfel încât câștigul minim să fie crescut, dar să fie susținut de către economia reală.

“De exemplu, în Germania salariul minim anul trecut a crescut de trei ori. Este un mecanism prin care îți ții lucrătorii în țară. Cu adevărat acest lucru trebuie suportat și de către economia reală. Dacă vor fi scoase parte din facilități, de exemplu în construcții. Discuțiile sunt foarte clare ca să și mărim salariul minim astfel încât e dreptul dumneavoastră să dați breaking news că Ciolacu taie salariile. Nu le tai și tocmai de aceea vom mări salariul minim astfel încât să nu piardă nimeni la salariu”, a fost răspunsul premierului, întrebat când ar putea crește salariul minim în România.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs