prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Se vor tăia acești bani! Ce trebuie să facă o categorie de elevi!

Se vor tăia acești bani! Ce trebuie să facă o categorie de elevi!

Anunțul momentului pentru o categorie de elevi. Conform prevederilor art. 84 lit. b) din Legea nr. 263/2010, cu modificările şi completările ulterioare, copiii au dreptul la pensie de urmaş dacă îşi continuă studiile într-o formă de învăţământ organizată potrivit legii, până la terminarea acestora, fără a depăşi vârsta de 26 de ani.

CITEȘTE ȘI: UMBRĂRESCU – MOBILIZARE DE FORȚE PE ȘANTIERUL AUTOSTRĂZII! E APROAPE GATA!

„Pentru evitarea suspendarii din plata a pensiei de urmas, copiii beneficiari ai unei pensii de urmas, care implinesc varsta de 16 ani in perioada iulie – septembrie 2024 (perioada de vacanta), au obligatia de a depune deverinta de elev la Casa Judeteana de Pensii Arges.

Adeverinta de elev (eliberata de unitatea de invatamant in luna in care copilul urmas a implinit 16 ani) si cuponul de pensie vor fi depuse in luna in care copilul urmas a implinit 16 ani. In cazul nerespectarii acestui termen, pensia se va suspenda, reluarea in plata urmand sa se faca in luna urmatoare prezentarii documentelor solicitate, cu acordarea retroactiva a drepturilor suspendate.”, este anunțul Casei de Pensii Argeș.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs