prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Se zbate între viață și moarte! A picat în fața trenului!

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un mecanic-ajutor de șef de tren, cu privire la faptul că, după trecerea trenului în care se afla, ar fi observat că un bărbat din apropierea căii ferate ar fi căzut, fără a se ridica ulterior.

La fața locului au intervenit, pentru asigurarea primelor măsuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului.

Bărbatul în cauză, de 51 de ani, din Hârsești, a fost asistat medical de un echipaj SMURD, fiind preluat în stare de inconștiență.

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.