Se zbate între viață și moarte! Spectator spulberat de o mașină de raliu la Campionatului Național de Viteză în Coastă – Câmpulung!

Un bărbat a fost grav rănit după cea  fost spulberat de o mașină de raliu în cadrul antrenamentelor pentru  Campionatului Național de Viteză în Coastă, desfășurată la Câmpulung. Din primele informații, se pare că spectatorul ar fi ajuns într-o zonă interzisă publicului, iar un concurent a pierdut controlul volanului, a lovit o mașină parcată și a ricoșat în victimă. În urma impactului, spectatorul a suferit mai multe leziuni grave, iar potrivit surselor noastre, a fost preluat în stare de inconștiență de către un echipaj SAJ.

CITEȘTE ȘI: UN AFACERIST CUNOSCUT ÎȘI FACE CLINICĂ MEDICALĂ LÂNGĂ FINANȚE ARGEȘ! CINE ESTE ACESTA?

„În cursul zilei de sâmbătă, 21 octombrie, în a treia manșă de antrenamente a ultimei etape din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă, desfășurată la Câmpulung, pe traseul Lerești-Voina, a avut loc un incident în care a fost implicat și un spectator. Acesta se afla într-o zonă interzisă publicului.

Într-un viraj de stânga, Claudiu Ciucă, pilotul cu numărul de concurs 83, a frânat târziu și mașina a ieșit de pe traseu. Bolidul s-a oprit într-o mașină care era parcată la aproximativ 30-40 de metri de axa drumului, accidentând un spectator care se afla totuși în zonă. Bărbatul a fost preluat de o Ambulanță și transferat de urgență la Spitalul Municipal Câmpulung.

Din primele informații, victima are fractură de bazin și a unui membru inferior și în acest moment se află în operație.  Vom veni cu amănunte pe măsură ce vom primi alte informații” anunță organizatorii.

De asemenea, pompierii argeșeni au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

WhatsApp Image 2023 10 21 at 14.28.38 752ac601 e1697887862874

„Accident rutier produs în cadrul competiției Raliul Lerești, în care un autoturism participant la concurs ar fi acroșat o persoană de sex masculin, spectator. Victima a fost preluată și transportată la spital de un echipaj SAJ. Pompierii asigură măsuri specifice” potrivit ISU Argeș.

WhatsApp Image 2023 10 21 at 15.07.26 99da8ca3 WhatsApp Image 2023 10 21 at 15.09.48 23c8a69d WhatsApp Image 2023 10 21 at 15.09.49 373ec9cd

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.