prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Seară de jazz, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează vineri, 28 iulie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul cameral susținut de Aleka Potîngă și Chris Guilfoyle, invitat special Mike Alex.

«Aleka Potîngă și Chris Guilfoyle s-au cunoscut pe scena de jazz din Dublin (Irlanda). Amândoi au fost descriși drept „staruri în ascensiune” ale scenei de jazz irlandeze de The Irish Times. Au lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din jazzul irlandez, inclusiv Ronan Guilfoyle, Michael Buckley și Tommy Halferty, precum și cu vedete internaționale: Tal Cohen, Eric Ineke, David Liebman și Jim Black. Aleka și Chris își adună cunoștințele diverse pentru a crea o perspectivă nouă și incitantă asupra duoului tradițional de chitară și voce. Cu experiența lui Chris în muzică electronică și mathrock și experiența Alekăi în muzică clasică, având numitor comun jazzul contemporan, cei doi reușesc să creeze un sound original». Li se alătură, ca invitat special, Mike Alex, unul dintre cei mai activi basiști de pe scena românească.

În program, piese cunoscute de jazz, bossa nova și aranjamente moderne ale unor piese tradiționale românești ce urmează să fie lansate pe viitorul EP al Alekăi Romania: „Songs of Love and Longing”.

Intrarea este liberă!  

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs