Secretul energiei generalului Tudosoiu!

43

Generalul Dumitru Tudosoiu, șef al Inspectoratului Școlar Județean Argeș, este plin de energie. Am aflat și noi secretul….După două sesiuni de foc continuu de la Capacitate și Bacalaureat, a urmat examenul de titularizare și înscrierea la liceu.

Printre activitățile de învățământ, Tudosoiu strecoară și pe cele administrative, fiind unul dintre cei mai activi consilieri locali ai PSD. Adică, nu doarme în papucii statului/municipiului, nici în ai lui însuși, ci participă activ și cu puncte de vedere chiar virulente când situația o cere. Cei drept, atâta risipă de energie lasă urme, așa că joia trecută, după ședința de CL, Tudosoiu s-a infipt direct în magazinul de fornetti de la parterul centrului multifuncțional.

Văzând că e este prins în flagrant, a zâmbit și a spus: „Uite ce mănânc și sunt tot bărbat bine!” Corect, dar nu toată lumea are gena la fel de bună, domn general și nici nu se agită pe atâtea planuri. Așa că, faceți ce zice generalul (adică trăiți sănătos) și nu ce face generalul…. la chestia cu fornetti ne referim. Strict!