SECŢIA JUDO a CSM PITEŞTI, cea mai buna din România la finala Campionatului Naţional U-18

DISTRIBUIȚI

În perioada 22-24 februarie, la Sala Sporturilor din Deva, a avut loc finala Campionatului Naţional de judo la Under 18 (cadeţi) masculin şi feminin. Cu un total de 11 medalii (5 de aur şi 6 de bronz), secţia de judo a CSM Piteşti, pregătită de antrenorii Corneliu Palarie şi Valentin Ionita, ocupă şi anul acesta primul loc în clasamentul Federaţiei Române de Judo.
Iată rezultatele obţinute de sportivii piteşteni :
Ciobotaru  Diana –campioană- categ. 40 kg;
Bălăşoiu Theodora – campioană-categ. 52 kg;
Selea Florin –campion- categ. 46 kg;
Albu Alin –campion- categ. 50 kg;
Stoica Adrian –campion- categ. 55 kg;
Stere Elena-  medalie de bronz- categ. 44 kg;
Stoica Mădălina- medalie de bronz- categ. 48 kg ;
Braşov Theodor- medalie de bronz- categ. 50 kg ;
Raicu Alexandru-  medalie de bronz- categ. 60 kg ;
Bănuţă Adrian- medalie de bronz- categ. 60 kg ;
Licaciu Remus- medalie de bronz- categ. 81 kg.

Din culisele competiţiei :
•    Bălăşoiu Theodora (componentă a lotului naţional de cadete şi junioare) şi-a surclasat adversarele, terminând meciurile la ippon.
•    Stoica Adrian (component al lotului national de cadeţi şi juniori) urcă numai pe prima treapta a podiumului la  campionatele  naţionale, de cinci ani.
•    La categoria 60 kg  se aştepta o finală între sportivii Raicu Alexandru (component al lotului naţional de cadeţi şi juniori) şi Bănuţă Adrian ,dar lipsa de atenţie a făcut ca ambii să obţină medalie de bronz.
•    Elena Stere (componentă a lotului naţional de cadete şi junioare) a trebuit să se mulţumească doar cu locul 3, deşi în 2012 a fost campioana categorie 44 kg.
•    Truică Diana nu a reuşit să prindă podiumul, deşi în 2012 a fost campioana categoriei 48 kg.
•    Categoria 90 kg, Alexandru Iulian, deşi a condus meciul fiind doar la 10 secunde de medalia de bronz , lipsa de concentrare a făcut să se mulţumească doar cu locul 5, pentru al doilea an consecutiv.

Corneliu Pălărie: ” Suntem mulţumiţi de comportarea sportivilor noştri şi îi felicit pentru atitudinea de care au dat dovadă pe toată durata competiţiei”.