Ședință de URGENȚĂ a coaliției PSD-ALDE: Dăncilă NU exclude o candidatură a lui Tăriceanu la prezidențiale

DISTRIBUIȚI

Președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă și liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu se vor reuni în câteva ore într-o ședință a coaliției, informează Antena3. Întâlnirea de azi vine după ce Dăncilă a anunțat că în sondajele interne PSD pentru desemnarea prezidențiabilului va fi testat și un candidat comun PSD-ALDE. Întrebată dacă va fi introdus în sondaje numele lui Căln Popescu Tăriceanu, Dăncilă a răspuns „Sigur”.

„Candidatul trebuie să fie cel sau cu cele mai multe șanse. În sondaje vom introduce toți colegii care și-au exprimat dorința de a candida, dar și un candidat comun al PSD-ALDE pentru a vedea care e opinia electoratului și decizia o vom lua împreună în forul statutar”, a spus Viorica Dăncilă, duminică, la Antena 3.

Chestionată cu privire la candidatul comun și dacă va fi numele lui Călin Popescu Tăriceanu, Dăncilă a spus: „Sigur! Vrem să facem un sondaj mai amplu pentru a vedea unde pornim și unde vrem să ajungem. E clar, vrem să câștigăm, vrem să vedem de la ce procente pornim”.