Şeful Poliției Rutiere Buzău şi-a condus maşina cu numere false

5
sef_politie, numere_false, masina, buzau

Şeful Poliţiei Rutiere Buzău, comisar şef Vasile Nicolae, a fost nevoit să-şi dea demisia după ce pe numele său a fost deschis un dosar penal la parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

Infracţiunea pentru care este cercetat comisarul şef este de punere în circulaţie a unui autovehicul fără numere de înmatriculare sau cu numere false.

Surse din rândul anchetatorilor spun că şeful de la serviciul rutier ar fi circulat o perioadă cu numerele provizorii după care şi-ar fi montat numerele maşinii pe care o vânduse şi care nu mai erau valabile.

Ofiţerii de la corpul de control au vizualizat înregistrările video de pe camerele de la intrarea auto în sediul IPJ Buzău, dar şi pe cele de pe maşinile serviciului rutier dotate cu aparat radar. Şi Prefectura a verificat la serviciul de înmatriculări auto situaţia autovehicului proprietate a şefului de rutieră însă aici deocamdată nu a fost găsită nici o neregulă.

Dacă dosarul comisarului şef va ajunge în instanţă judecătorii l-ar putea trimite în spatele gratiilor pe o perioadă de până la 5 ani sau i-ar putea aplica o amendă penală.