prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Senator Dănuț Bica: „Costel Voica este un antreprenor performant, care a lansat și dezvoltat proiecte de succes!”

Pregătirile pentru alegerile locale din acest an au continuat la finalul săptămânii trecute cu noi lansări de candidați ai PNL Argeș pentru funcțiile de primari ai orașelor și comunelor județului. Vineri, 15 martie, a avut loc un astfel de eveniment și în Băiculeşti.
Am participat cu bucurie și emoții sporite la această lansare deoarece comuna Băiculeşti este locul în care îmi am rădăcinile, în care mi-am petrecut copilăria și adolescența și în care revin întotdeauna cu mare drag. În plus, Costel Voica, președintele organizației PNL din localitate și candidatul liberal pentru funcția de primar, este un vechi prieten și camarad politic, un om pe care îl apreciez în mod deosebit.
Costel Voica este un antreprenor performant, care a lansat și dezvoltat proiecte de succes. Totodată, are experiență în administrația publică, în calitate de consilier local, fiind cunoscut și apreciat de locuitorii comunei care, vineri, au fost în număr foarte mare alături de el.
Noi, liberalii argeșeni, avem încredere deplină în proiectul pentru Băiculeşti al lui Costel Voica.
Felicitări și mult succes în continuare, Costel Voica!
Succes echipei PNL Băiculeşti!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs