Senator Dănuț Bica: „La Hârtiești și Rucăr, PNL are echipe puternice, capabile să facă lucruri deosebite!”

Duminică, a avut loc lansarea candidaților PNL pentru funcțiile de primari în alte două localități din județul Argeș: Petrian Cătălin Andrei la Hârtiești și Ion Pîrnuță la Rucăr.
Cătălin Petrian Andrei poate să facă din Hârtiești o comună mai sigură, modernă, europeană.
Cu Ion Pîrnuță la primărie, avem certitudinea că Rucărul, una dintre cele mai frumoase comune din țară, va continua să se dezvolte rapid și armonios. Localitatea are mare nevoie de investiții sănătoase, de sprijinirea mediului de afaceri local, de soluții concrete pentru nevoile reale ale oamenilor. Iar Ion Pârnuță este un antreprenor performant, care a dezvoltat proiecte de succes. Totodată, a dobândit experiență în administrația publică, în calitate de consilier local și viceprimar.
La Hârtiești și Rucăr, PNL are echipe puternice, capabile să facă lucruri deosebite pentru comunitățile lor. Cei doi candidați vor forma o echipă la fel de performantă și cu Radu Perianu, candidatul liberal la președinția Consiliului Județean Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.