prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Senatorul Marin a comis-o grav la ziua unei comune!

După o dispariție lungă din viața socială, senatorul Gheorghe Marin a apărut ca o vijelie și o comite grav ori de câte ori are ocazia. Preocupat mai mult de buna administrare a județului Argeș, prin prisma faptului că este într-o prietenie de grad zero cu președintele CJ Argeș, Dan Manu, abandonându-l puțin pe Șerban Valeca, senatorul s-a făcut de râs.

La ziua localității Schitu Golești, unde l-a rugat pe primarul Vasile Tudorel Miriță de la liberali să aibă grijă de localitatea pe care o păstorește, adică Câmpulung.

Poate nu ar fi rău să se și întâmple acest lucru, pentru că primarul Miriță este un bun gospodar, trebuie să recunoaștem că de când a preluat mandatul a implementat multe proiecte pe fonduri europene în localitate.

,,Eu am să fiu foarte scurt. Mă alături celor frumoase și adevărate spuse până acum. Îl felicit pe domnul primar și pe consilierii locali pentru ce au realizat până acum, sunt convins că va depune toate eforturile ca până acuma să dezvolte Câmpulungul”, a declarat senatorul pe scenă.

Când și-a dat seama că a comis-o a încercat să dreagă busuiocul, cum că este din Câmpulung, dar nu născut și crescut ci chiriaș, asta adăugăm noi și mai mult decât atât că a avut o colaborare bună cu Schitu Golești de-a lungul timpului. Brusc s-a finalizat totul pentru că locuitorii prezenți în număr mare de pe margine au început să râdă în hohote.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.