prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Sentință în premieră! Bărbat obligat să îi plătească daune materiale amantei! Detalii incredibile!

O sențință inedită a fost dată recent de către judecătorii români într-un dosar în care un bărbat este obligat să plătească daune morale amantei, după ce ar fi pârât-o soțului său. Bărbatul a mers în decembrie 2022 lalocuința femeii, unde se afla copilul și consortul acesteia, și, fără să țină cont de prezența lor, a început să o amenințe, să o înjure pe amantă și să o acuze de infidelitate.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A AFLAT CINE A BLOCAT LUCRĂRILE LA NOUL STADION DIN PITEȘTI! FIRMA – ABONATĂ LA BANI PUBLICI!

Femeia s-a simțit lezată de situație și l-a dat în judecată pe amantul său acuzâbdu-l că a pus-o într-o situație dificilă în fața familiei și a vecinilor. În prima instanță, Judecătoria Caraș Severin i-a respis acțiunea, dar femeia a atacat cu apel. La forul Tribunal, magistrații i-au dat parția câștig de cauză și l-au obligat pe bărbat să plătească 5.000 lei daune morale.

Bărbatul dat în judecată spune, în apărarea lui, că în realitate, el ar fi recurs la un comportament agresiv verbal la locuința femeii, după ce aceasta nu a vrut să recunoască relația extraconjugală dintre ei doi, în fața soțului său.

Femeia a mai reclamat că bărbatul i-a trimis ”o înregistrare care conţine aspect neadevărate, iar în localitate – la bar, la alte evenimente, a denigrat-o afirmând tot felul de lucruri neadevărate”, notează Adevărul.

Judecătorii au arătat că, având în vedere că relația femeii cu soțul său a fost afectată de fapta amantului, au admis ca reclamantei să i se acorde suma de 5.000 de lei cu titlul de daune morale.

”Tribunalul va avea în vedere şi culpa reclamantei (reţinută anterior), precum şi existenţa bazei factuale. De asemenea, va avea în vedere şi faptul că relaţia reclamantei cu soţul său a fost afectată, faptul că i s-a adus un grav prejudiciu de imagine (reclamanta părăsind localitatea în care locuia), că au fost afectate relaţiile reclamantei şi cu persoanele apropiate şi locuitorii satului. Pentru aceste considerente, tribunalul constată că pârâtul i-a adus reclamantei în mod evident atât un prejudiciu de imagine, cât şi o puternică stare de frustrare”, a justificat Tribunalul Caraș-Severin acordarea sumei de 5.000 de lei cu titlul de daune morale., potrivit sursei citate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs