Șerban Valeca – susținere „wireless” pentru Viorica Dăncilă

DISTRIBUIȚI
serban valeca foto mediafax

Președintele PSD Argeș o susține pe Viorica Dăncilă… de la distanță. Șerban Valeca a ținut să transmită un mesaj la lansarea oficială a candidaturii fostului prim-ministru la alegerile parlamentare. Dar în loc să fie prezent, în carne și oase, Valeca înregistrat un mesaj din sediul filialei argeșene a social democraților.

 „Toată Muntenia este aici ca să spună un singur lucru, votăm PSD, votând Viorica Dăncilă. De ce Viorica Dăncilă? Antevorbitorii mei au prezentat-o deosebit. Noi în Argeș o vedem ca o gospodină, ca un om dintre noi, un om care deși a deținut funcții publice a avut grijă de medici, profesori, de tineri. Un om cu inimă de român, cu multă tărie. Votăm Viorica Dăncilă, votăm România”, a fost mesajul lui Valeca.

Nu este pentru prima dată când președintele PSD Argeș, vicepreședinte PSD al regiunii Sud Muntenia, fosta propunere pentru Ministerul Educației și președinte interimar al Senatului chiulește de la momentele importante pentru Viorica Dăncilă.

Mai exact, Șerban Valeca a abandonat-o pe candidata PSD, dar și pe colegii din PSD Argeș, joi, în ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului când a fost votată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, moment în care Dăncilă și restul miniștrilor au plecat acasă.