prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șerbănoiu – semnal de alarmă despre Pădurea Trivale! „La ora actuală, din 900 de hectare, aproape 600 și ceva sunt retrocedate!”

Aproximativ 600 de hectare din Pădurea Trivale au fost retrocedate în ultimii ani, iar pe aceste suprafețe s-au construit case sau alte imobile, a atras atenția Răzvan Șerbănoiu, consilier local PNL Pitești. După blocarea proiectului prin care Pădurea Trivale să fie declarată arie protejată și adoptarea proiectului de transformare a 160 hectare în pădure – parc, exista riscul ca toate procedurile să fie în zadar. Șerbănoiu a explicat că, recent, la Buzău, o pădure declarată pădure parc a fost transformată în pădure simplă, iar în următoarea perioadă oamenii vor începe să construască.

„La ora actuală, din 900 de hectare, aproape 600 și ceva sunt retrocedate. La Buzău, de curând, s-a întâmplat ca tocmai această pădure parc, marea invenție, să fie declarată pădure simplă și oamenii au început să construiască” a declarat Șerbănoiu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs