prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Și-a călcat în picioare iubita! Scandal monstru la Poiana Lacului!

În ziua de 22 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare, și au reținut un bărbat de 46 de ani, din Poiana Lacului.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A AFLAT CINE A BLOCAT LUCRĂRILE LA NOUL STADION DIN PITEȘTI! FIRMA – ABONATĂ LA BANI PUBLICI!

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 19 spre 20 februarie a.c., bărbatul și-ar fi agresat fizic concubina, în timp ce se aflau la locuința bărbatului din localitatea Poiana Lacului.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, care au intervenit la fața locului, au emis un ordin de protecție provizoriu, având în vedere rezultatul completării formularului de evaluare a riscului.

În ziua de 22 februarie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs