prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Și-a făcut praf mașina într-un copac! Accident la Câmpulung!

Un bărbat și-a făcut praf mașina în această dimineață după ce a provocat un accident în această dimineață în municipiul Câmpulung. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a lovit violent un copac. Din fericire, în urma impactului, bărbatul a scăpat nevătămat, dar autoturismul a fost avariat serios.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV CU TREI MAȘINI! ȘAPTE ADULȚI ȘI DOI COPII PRINȘI ÎNTRE FIARELE AUTOTURISMELOR!

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Pompierii au intervenit în această dimineață în cazul unui eveniment rutier în care un autoturism a lovit un copac de pe strada Grigore Alexandrescu din municipiul Câmpulung. La fața locului, militarii au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor și au acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex masculin, în vârstă de 48 de ani, care acuza dureri la membrul inferior drept și prezenta zgârieturi la nivelul membrelor superioare. Pacientul nu a avut nevoie de transport ulterior la spital” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.